Vildponny

Jag har märkt att Molly har blivit riktigt uttråkad och rastlös av att bara gå från boxen till hagen och sen tillbaka igen varje dag, så jag har gått lite med henne de senaste dagarna. Och det har väl gått sådär, haha!
 
Hon har fått små ryck för bilar, löv, stubbar och diverse andra saker och då har hon snurrat runt mig och sedan har vi fortsatt framåt. Men när jag har sagt till henne ordentligt så har hon blivit frustrerad och småstegrat men sen så brukar det gå bra :) Hon känns ungefär som en tickande bomb i grimskaftet :P
 
Idag så fick vi sallskap av Elin och PB, som också är halt, och gick en sväng runt det lilla området, det var trevligt :D
 
Molly känns ungefär såhär att leda:(kanske inte riktigt, men lite...)


 
 
 
 
Haha, jag älskar den här sista bilden, min fina kossa!

Lite bilder från igår

Här är några bilder jag tog på Molly i hagen igår. Det var så härligt väder så jag tog med kameran ut till stallet och Molly var duktig och poserade snyggt även fast hon och Phantasia stod och halvsov när jag kom och störde :)
 


 
 
 

Slowfeeding nät

Häromdagen så införskaffade jag en slowfeeding nät :) Molly har haft en del problem med kolik och det beror förmodligen på att hon hetsäter när hon får sin mat och står sedan länge utan mat. Då stannar matsmältningen upp så att det blir stopp i tarmarna... Stackarn! Men förhoppningsvis så fixar slowfeeding nätet detta :)
 
Mollysförsta rektion på nätet var såklart frustration, hon fattade inte alls hur hon skulle få tag i maten, hon stog mest och slog runt den med mulen, hihi! Men på morgonen så var nästan allt hö borta så hon hittade väl tekniken till slut :)
 
Förhoppningen är också att hon går ner mer i vikt så hon blir lika snygg som innan sommaren!:

Sömmerska

Igår så var jag sömmerska, haha! Jag har, efter typ ett år, äntligen lagat Mollys regntäcke. Nu återstår bara att se om lagningen håller.
Det var innertyget som hade rivits sönder ganska rejält, men utsidan är hel, den behövdes bara inpregneras.

Det känns bra att hon har två regntäcken nu när det regnar så mycket, i fall det andra täcket inte hinner torka :)

Före:
Efter:
Täcket "in action":

Jag är med och tävlar!

Jag är med och tävlar om stockholm horse show biljetter hos http://ohlen.blogg.se/ 
Klicka på bilden för att komma till inlägget.

Nuläge

Nu ska jag äntligen börja blogga men inläggen just nu kanske inte blir så jätteroliga :P Molly är ju halt...
 

Var inne med henne på Hölökliniken i tisdags och då var det tydligt att hon var halt på båda framknäna. Hon blev sprutad i knäna och de tog även ut hennes vargtänder så jag hoppas på att hon är extra fin när hon ska sättas igång igen :)
Just nu är det bara väntan, inte äns skritta för hand kan jag göra så det blir ju inte så mycket at skriva i bloggen :P Men jag ska försöka hitta på något :)
 

Till bloggens startsida